Sposób przygotowania

Kurę porcjuje i z połowy mięsa gotuje rosół (drugą połowę mrożę i wykorzystam następnym razem). Mięso gotuję wraz z warzywami i przyprawiam do smaku. Podawać z makaronem lub gorąący do picia. Gotujemy, aż mięso będzie miękkie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    klasa,cudo,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rosół to podstawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    apetyczny:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam rosół !
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !