Sposób przygotowania

1. Jajka ubić na puszystą masę.
2. Szpinak mrożony odmozić i odcisnąć i krótko podsmażyć; szpinak świeży drobno posiekać i zblanszować.
3. Ser pleśniowy pokroić w bardzo drobną kosteczkę.
4. Wszystkie składniki omletu połączyć, dodać przyprawy i dokładnie wymieszać.
5. Smażyć na maśle, na małym ogniu.
6. Podawać z pieczywem ( najlepiej smakuje ze świeżą bagietką).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny omlecik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takiego jeszcze nie jadłam, może być dobry ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    musi być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super,
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię szpinak więc i ten omlet jest super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    lubię szpinak
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    miodzio
  • 0
    original
    Opublikowano

    tonia

    uwielbiam szpinak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    aż mi ślinka pociekła, pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !