Sposób przygotowania

Łopatkę pokroić w kosteczkę. Opiec na tłuszczu i dać do garnka z wodą. Zagotować, dodając kostki rosołowe. Pieczarki pokroić i udusić. Dodać do mięsa. Paprykę i ogórek również pokroić w kosteczkę i dodać do garnka. Gotować do miękkości mięsa. Kiedy będzie już ono miękkie, dodać koncentrat pomidorowy i doprawić do smaku. Zatrzepać mąką. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też robiłam ,pyszny jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszności, chyba zrobię dzisiaj na obiad :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ogromnie się cieszę, naprawdę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja dodaje kostrkę gulaszowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !