Sposób przygotowania

Liście kapusty i sałaty rwiemy na kawałki, cebulę i ogórki kroimy w półplasterki, paprykę w paski, pomidory na kawałki. Solimy, najlepiej solą morską z ziołami. Z oliwy, octu, musztardy i pieprzu robimy sos, którym polewamy sałatkę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    twoja sałatka wygląda super!
  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wygląda i smakuje super!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    aż ślinka mi cieknie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię takie sałatki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    chyba wypróbuję ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    świetny mix!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    jak na wszystkich Twoich przepisach - wygląda świetnie. Aż chciałabym być Twoim gościem, Grażyno :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    uwielbiam takie cuda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna sałatka,
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mnie!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    piękna, kolorowa i zapewne bardzo smaczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jaka soczysta
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    apetyczna i taka kolorowa:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetyczna i taka kolorowa, same witaminy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !