Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę ,pomidory w plasterki ,cebulę na ćwiartki pieczarki na połowę.Składniki nadziać na szpadki,przyprawić pieprzem,solą i curry,posmarować olejem.Piec około 15 minut na grillu lub patelni.podawać z ryżem i surówką

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Super propozycja na szybkie danie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    bardzo ciekawy przepisek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super szaszłyczek!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    oo ciekawy i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetny;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    To powód dla którego lubie grillowac:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    bardzo mi smakował
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !