Sposób przygotowania

rybę podzielić na porcje,skropić sokiem z cytryny,odstawić na godzinę.Cebulę i boczek pokroić w kostkę podsmażyć na oleju ,na koniec dodać czosnek.Do łyżki tartej bułki wlewamy łyżkę wody ,trochę soku z cytryny,przyprawę do ryb i trochę pieprzu.W żaroodpornym naczyniu wysmarowanym masłem układamy posolone kawałki ryby,smarujemy bułką z przyprawami,kładziemy warstwę boczku z cebulą przykrywamy plastrami pomidorów .Zapiekamy w piekarniku40 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Taka inna ryba...tylko mozesz napisać co znajduje się w tej przyprawie do ryby? Ja nie używam mieszanek, tylko sama mieszam przyprawy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    brzmi super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    bardzo lubię ryby ,ten przepis jest ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis na rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    mam apetyt na coś takiego :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    wow! musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jutro sobie zrobię:) mam w zamrażalniku fitety.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowita rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawa odmiana dorsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammmmmm;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !