Sposób przygotowania

W dużej misce wymieszaj mięso z cebulą, czosnkiem, koperkiem, natką, jajkami i kajzerką. Dodaj do masy bułkę tartą, dopraw szczyptą ostrej papryki, solą i pieprzem. Uformuj na blasze zgrabną pieczeń, polej kilkoma łyżkami oleju i wstaw do nagrzanego do 200 stopni piekarnika na 80 minut. Po 35 minutach obłóż pieczeń przygotowanymi warzywami wymieszanymi z solą i pieprzem. Całość polej bulionem. Gotową pieczeń pokrój na plastry. Podawaj z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Smaczna pieczeń ale na pewno warto
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Moniu, u Ciebie jak zwykle same pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !