Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół rybny

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba 1 kg
włoszczyzna 1 opakowanie
cebula 1 sztuka
sól
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół rybny

Włoszczyznę, cebulę oraz przyprawy gotujemy. Po około 20 minutach dodajemy oczyszczoną rybę. Gotujemy całość tak długo aż mięso ryby zacznie odchodzić od ości. Rybę wyjmujemy z wywaru, usuwamy ości i dzielimy na małe kawałeczki - wkładamy bezpośrednio do talerzy w któeych podawamy będzie rosół.
Rosół podajemy z ziemniaczkami pokrojonymi w kostkę i posiekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 09.12.2012 10:57
ŚWIETNY POMYSŁ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak