Sposób przygotowania

Wędlinę drobiową i kurki doprawione solą i pieprzem smażyć na patelni przez ok. 10 min. Wołowinę rozbić na cienkie kotlety i posypać lekko solą i pieprzem. Na mięso położyć plasterek pomidora i łyżkę farszu kurkowego. Mięso spiąć jedną wykałaczką i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Piec w piekarniku przez 60 min. w temp. 200-220 st. C. Mięso pokryć resztą farszu kurkowego i piec jeszcze ok. 30 min. (wołowina n ie może być surowa).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    uwielbiam wołowe mięsko!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ale smakowity kąsek
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    dla mnie super!!!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super roladki
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Na pewno pyszne;)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pewnie pyszotka!
  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wspaniały przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !