Sposób przygotowania

Kalafior umyć, podzielić na różyczki i ugotować na półtwardo w lekko osolonej wodzie. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki. Pomidory i obraną cebulę pokroić w kostkę. Cebulę zeszklić na maśle. Dodać pomidory. Dusić ok. 5 min. Kalafior przełożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego. Polać powstałym sosem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wanda4

    Przepis jest niedokończony, dlatego w komentarzach zamieszczam jego koniec. Całość posypać koperkiem i startym serem. Zapiekać w temp. 180 stopni przez 25 min. Smacznego!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !