Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Stefania

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

litr mleka
szklana cukru
margaryna
kakao 2 łyżki
cukier waniliowy
wiórków kokosowych 2 łyżki
herbatników 5 opakowan
polewa czekoladowa
grysik 1 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Stefania

melko, margaryne i cukry zagotowac. Następnie po trochu dodajemy grysik, caly czas mieszajac, gdy zgęstnieje wsypujemy kakao. Blache wyłożyc herbatnikami, wylac na nią gorąca mase. Na wierch ułożyc kolejna wasrtwe herbatników i polac polewą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 28.03.2012 18:35
grysik to inaczej kasza manna
malcik111 28.03.2012 08:53
hmmm bijcie mnie ale nie wiem co to jest grysik, może mi ktoś wyjaśnić?
malcik111 28.03.2012 08:53
hmmm bijcie mnie ale nie wiem co to jest grysik, może mi ktoś wyjaśnić?
malcik111 28.03.2012 08:53
hmmm bijcie mnie ale nie wiem co to jest grysik, może mi ktoś wyjaśnić?
Karolcia12 19.09.2011 22:09
robię podobnie, ale z serkiem twarogowym
Karolcia12 19.09.2011 22:09
robię podobnie, ale z serkiem twarogowym
Karolcia12 19.09.2011 22:09
robię podobnie, ale z serkiem twarogowym
monisia1977 10.01.2011 14:27
też ja robię jest pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak