Sposób przygotowania

Gotować kapustę z pokrojoną w kostkę kiełbasą i boczkiem (też w kostkę) i grzybkami suszonymi. Bigos gotuję przez 3 dni po ok.3h dziennie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Zapomniałam w składnikach napisać o liściu laurowym, zielu angielskim i kilku ziarenkach pieprzu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    nie dla mnie bigos musi być czerwony
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ja dodaję jeszcze kincentrat
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !