Sposób przygotowania

Pierś pokroić w kostkę posolić popieprzyć i posypać przyprawą, na niewielkiej ilości tłuszczu przysmażyć kosteczki z każdej strony ..wystudzić.
W salaterce ułożyć sałatę, wyłożyć połowę smażonego mięsa i delikatnie przykryć majonezem.. posypać połową fasoli i odrobiną groszku. Nałożyć następną warstwę mięsa fasoli (trochę zostawić do dekoracji) , na wierzchu ułożyć dekoracyjnie majonez i pozostałą fasolę .. i trochę sałaty wedle uznania..

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    ładnie wygląda
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !