Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięso do gyrosa

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety z kurczaka 1 szt.
przyprawa do gyrosa 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: mięso do gyrosa

Filety drobniutko pokroić w kostkę i zasypać przyprawą do gyrosa na 2 godziny. Potem podgrzać i smażyć na wolnym ogniu bez tłuszczu i dolewania wody.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 01.11.2010 09:22
robię troszkę inaczej
Margo1 19.09.2010 20:53
ciekawe to mięsko...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak