Sposób przygotowania

Mięso pokroić na plastry, posypać delikatem, posolić popieprzyć. W garnku roztopić margarynę i na gorącą dajemy mięso, podpiekamy. Następnie pod przykryciem dusimy podlewając wodą. Sos zagęścić mąką wymieszaną z wodą, doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam jeszcze..
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Prosty i dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny indyczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !