Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć i osuszyć. Cebulę pokroić w piórka. Na margarynie poddusić cebulę i dodać pokrojoną w kawałki wątróbkę. Dusić około 15 min. Na koniec doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię wątróbkę i często robię
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo lubie wątrobke:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię wątróbkę ,,
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !