Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z indyka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 3 szt
margaryna 2 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z indyka

Wątróbkę umyć i osuszyć. Cebulę pokroić w piórka. Na margarynie poddusić cebulę i dodać pokrojoną w kawałki wątróbkę. Dusić około 15 min. Na koniec doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 08.03.2014 13:17
bardzo smaczna
IZABELA29 22.10.2013 08:34
lubię wątróbkę ,,
Krystyna32 02.05.2012 07:27
pycha
mili_kati 20.11.2011 15:03
proste i smaczne
mili_kati 31.10.2010 18:20
lubię
Mysiunia 19.10.2010 18:31
bardzo lubie wątrobke:)
Margo1 19.09.2010 20:43
Lubię wątróbkę i często robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak