Sposób przygotowania

z ciasta na pizze wyrabiamy ciasto i rozkładamy na blaszce nasmarowanej olejem i posypana bulką tartą. Surowe ciasto posypujemy przyprawą do pizzy, smarujemy konentratem. Pieczarki siekamy i dusimy na masle, doprawiamy i układamy na pizzy, kładziemy kawałki dowolnej wędliny, posypujemy startym serem, doprawiamy oreganem i pieczemy w temp 220 stopni przez 15 minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Nie ma, jak to domowa pizza !
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    robię podobną :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam, mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Własnie wczoraj sobie zrobiłam :) Domowa jest najlepsza.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smakowicie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    polecam na piwnym cieście
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    zapiekankowy kształt
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !