Sposób przygotowania

do granuszka wlewamy śmietane i połamaną czekoladę, gdy ostygnie i zrobi sie gęsta, specjalnymi szczypcami chwytamy orzechy, migdaly itp, zanurzamy w czekoladzie i układamy na tacce wyłożoną papierem śniadaniowym, czekamy az czekolada się zsiądzie, można włożyc na 5 minut do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    uwielbiam ,,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    proste, szybki rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    jak dla mnie rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    coś wspaniałego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !