Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria z ogurków po węgiersku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miód 2 łyżki
sól 1/4 łyżeczki
ocet jabłkowy 2 łyżki
ogórek 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria z ogurków po węgiersku

Ogórki umyć i pokroić z cieniutkie plasterki razem ze skórką.
Dodać do miski z solą, miodem i octem.

Wymieszać wszystko przez 30 sekund.

Najlepiej zrobić dzień wcześniej by wszystko nasiąkło, ale minimum 1 godzinę przed posiłkiem musi poleżeć w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 19.02.2012 19:04
mniam
cukiereczek 08.01.2012 10:26
super
agata1722
agata1722 19.12.2011 16:35
pycha
maryśka 17.10.2011 11:52
dobra
martalobos 31.05.2011 20:29
ogurków się pisze przez ó :P A tak pozatym pyszna mizeria :)
Marta98 17.02.2011 20:42
super
Anna210 18.12.2010 10:33
o super !
Zofia12 14.06.2010 09:46
wow!
MAŁGORZATA108 03.06.2010 15:15
Szkoda, że nie znalazłam tego przepisu wcześniej, teraz będzie musiało wystarczyć godzinne leżakowanie w lodówce.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak