Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

salatka bankietowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka ugotowana 2 szt.
seler naciowy 10 dkg
Białe części pora 2 szt.
kukurydza 1 puszka
ogórek konserwowy Smak 15 dkg
musztarda 1 lyzki
majonez tradycyjny 2 lyzki
jogurt 4 lyzki
pół cytryny
szczypiorek posiekany
czosnek 3 szt
cukier, sól, pieprz
pieczarki marynowane 100 g
ryż ugotowany 50 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: salatka bankietowa

wszystkie warzywa kroimy w kostke i mieszamy z ryzem.majonez,musztarde,jogurt,czosnek zmiazdzony,i sok z cytryny mieszamy doprawiamy solai cukrem.sosem polewamy salatke i delikatnie mieszamy.wstawiamy do lodowki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak