Sposób przygotowania

Polędwicę umyć, osuszyć, pokroić na kawałki ok. 15 dkg. Rozbić jak na kotlety. Przyprawić kucharkiem uniwersalnym i pieprzem. Opanierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię kotleciki z polędwicy
  • 3
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię kotlety :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Uwielbiam z polędwiczki jest taki delikatny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    wyglada przepysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !