Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surowka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 300 g
rzodkiewki
szczypiorek posiekany
oliwa 2 lyz
cebula biała 1 szt.
cebula czerwona 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surowka z czerwonej kapusty

kapuste szatkujemy,cebule kroiny w krazki,rzodkiewke w plasterki szczypiorek siekamy.przygotowane warzywa przekladamy do salaterki.skraiamy sokiem z cutrynyi kilkoma kroplami oliwy .dopraiamy cukrem i sola.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak