Sposób przygotowania

Margarynę, mleko i kakao dać do garnka i ustawić na ogniu do momentu aż się nie stopi i nie połączą wszystkie składniki. Następnie tak powstałą polewą smarować z góry każdy wafel i łączyć z kolejnym. Na ostatni nie dawać polewy. Kiedy już mamy ze sobą połączone wszystkie wafle wyciąć z niech jajko. Tak powstałe jajko polać lukrem z żółtego koloru (do kupienia w sklepie) i posypać kolorowymi cukierkami. Można też ozdobić go kolorowymi pisakami ale to wg uznania. Idealne na Wielkanoc.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Super pomysłowy przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    ale jaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !