Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z grzybkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso bez kości 60 dag
mąka 10 dag
cebula 10 dag
sól, pieprz dosmaku
bulion warzywny 2 szkl.
grzyby suszone 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z grzybkami

Umyte mięso pokroić w dużą kostkę, oprószyć mąką, włożyć na rozgrzany tłuszcz. po podrumienieniu dodać cebulę pokrojoną w półplasterki i umyte grzyby (najlepiej w całości).
Podlać mięso wodą do 2/3 wys. mięsa w garnku, dusić pod przykryciem do miękości na małym ogniu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 30.06.2011 13:41
pyszny
kanu83 11.05.2011 11:25
aż ślinka cieknie
mala2021 02.03.2011 14:15
pycha
Iwona51
Iwona51 05.02.2011 09:44
super
IZABELA29 12.01.2011 07:15
smacznie
jolaxa 29.11.2010 13:05
super
Martysia 25.11.2010 18:56
fajny przepis :)
Katarzyna/kate1980 25.11.2010 08:56
super przepis
TyTaN 23.11.2010 16:36
gulasz grzybkowy:)
Ewelina43
Ewelina43 17.11.2010 14:41
pycha
aga130982 16.11.2010 09:43
pycha
jolajka 20.09.2010 19:29
jednak nie gotowane nadają fajny smak
Izabela/bella81 20.09.2010 12:48
A czy mogą być grzyby świeże, ale już ugotowane?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak