Sposób przygotowania

Umyte mięso pokroić w dużą kostkę, oprószyć mąką, włożyć na rozgrzany tłuszcz. po podrumienieniu dodać cebulę pokrojoną w półplasterki i umyte grzyby (najlepiej w całości).
Podlać mięso wodą do 2/3 wys. mięsa w garnku, dusić pod przykryciem do miękości na małym ogniu

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    A czy mogą być grzyby świeże, ale już ugotowane?
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    jednak nie gotowane nadają fajny smak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    gulasz grzybkowy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    fajny przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    aż ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !