Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z zakwasem i 1łyżką wody. Wlać do gorącego wywaru. Dodać chrzan, przyprawy i pogotować kilka minut. Rozłożyć na talerzach połówki jajek i zalać barszczem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Wygląda smacznie i jajo bogate w dwa żółtka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zawsze się zastanawiałam czy barszcz biały to zupa o podobnym smaku jak żurek?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Leonka

    Po prostu przepyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    lubię taki :)
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    wygląda jak z torebki...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    mój ulubiony barszczyk :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i do tego biała kiełbaska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jak zwykle przepyszny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !