Sposób przygotowania

mięso kroimy w kwadraty, smażymy na rozgrzanym oleju posypując sporą ilością przyprawy do gyrosa, usmażyć frytki i podawać na ciepło najlepiej z sałatką z pomidorów, ogórków kapusty pekińskiej.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawe i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    świetny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !