Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

klasyczna surowka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 główki
marchew 2
jabłko
por (biała część)
sól, pieprz
majonez 1 łyżka
śmietana 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: klasyczna surowka z kapusty pekińskiej

Kapustę posiekać, marchew i jabłko zetrzec na tarce, por pokroić.w cienkie plasterki.

Wszystko razem wymieszać przyprawić, dodać majonez i śmietanę, dokładnie wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 24.01.2012 19:27
super
Dorota71 30.09.2010 09:47
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak