Sposób przygotowania

Galaretkę przyrządzić wg przepisu na opak. Żelatynę rozpuścić w małej ilości zimnej wody, podgrzać i ostudzić. Śmietankę ubić z cukrem pudrem i dodać tężejącą żelatynę. Wszystko wymieszać. Do półmiska na dno wlać galaretkę truskawkową, poczekać aż stężeje; dodać galaretkę śmietankową. wlewać warstwy na przemian aż do wyczerpania.
Udekorować owocami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    wypróbowałam i polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Kolorowa zeberka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !