Sposób przygotowania

Cebulę podsmażamy. Dodajemy paprykę i cukinię pokrojoną w grubą kostkę. Dusimy aż papryka będzie miękka a cukinia twardawa. Następnie dodajemy pomidory obrone ze skórki i również pokrojone w grubą kostkę. Na samym końcu dodajemy kiełbasę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo lubię leczo:) A to z kiełbaską śląską na pewno jest pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne i sycące danie
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam takie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !