Sposób przygotowania

Grzyby dokladnie oczyścic, opłukać i osączyć. Następnie kroimy w słupki. Cebule obieramy i drobno kroimy. Masło roztapiamy i szklimy na nim cebulkę. Dodajemy do cebukki rozgnieciony czosnek i grzyby, sól, pieprz. Kostkę rosołowa rozpuszczamy w szklance gorącej wody. Bulionem zalewamy grzyby i dusimy około 30 minut. Dodajemy smietane do gotowania i gotujemy przez 3-4 minuty.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie grzyby
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !