Sposób przygotowania

Jeśli mamy marchewkę z dowolnej zupy ugotowaną do miękkości to możemy ją rozgnieść widelcem dodając łyżkę masełka.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    marchewką uwielbiam pod każda postacią
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo lubię smażoną marchewkę!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    a ja nie lubię,chociaz zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawe, tak nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !