Sposób przygotowania

Puszkę mleka włóż do garnka z wrzącą wodą. Zmniejsz ogień i gotuj puszkę na małym ogniu przez 5 godzin. co jakiś czas odwracając puszkę , tylko nie otwieraj gorącej !!! Po ostudzeniu kajmak jest gotowy , smaruj nim wafle układaj jeden na drugim i dociśnij, przykryj ściereczką . Pokrój ostrym nożem w trójkąty.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z mlekiem nigdy nie próbowałam
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    robię podobne ale ten przepis jest szybszy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    proste i pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super;)!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    zawsze takie kupowałam teraz takie wypróbuje zrobić w domu
  • 0
    prof2
    Opublikowano

    Katarzyna40

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !