Sposób przygotowania

Cukinię pokroić wzdłuż w cienkie plasterki i sparzyć je we wrzątku. Makaron ugotować al dente i schłodzić. Kukurydzę i groszek osączyć z zalewy. Pomidory pokroić w kostkę, a jajka roztrzepać. Połączyć z makaronem. Filiżanki wyłożyć plastrami cukinii i napełnić masą makaronową. Na wierzchu także ułożyć plasterki cukinii. Przyprawić ziołami. Filiżanki wstawić do blaszki napełnionej gorącą wodą do 2/3 ich wysokości. Piec ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym do temp. ok. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe.. nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacyjny pomysł, jutro zrobię to na kolację!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !