Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywną piane i stopniowo dodajemy cukier puder i czekolade, nastepnie cukeir waniliowy i cynamon, delikatnie mieszamy. Blaszke wysmarowac tłuszczem i posypac mąką. Łyżka nakładamy male porcje ciasta, zachowując spore odstępy. Pieczemy 18 minut w temp 160 stopni.

Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    trzeba bedzie wypróbowac:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno pyszne ale jak to bezy bardzo ałodkie,,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    smakowite !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Uwielbiam bezy ;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam bezy ale czekoladowych jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    też muszę spróbować czekoladowe
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !