Sposób przygotowania

Kotlety rozbić .Posypać pieprzem , skropić sosem sojowym , posmarować musztardą .Cebulę pokroić w piórka i usmażyć na złoto na 1 łyżce oleju .Do cebuli wrzucić drobno pokrojone pieczarki i wędzonkę .Podsmażyć .Dodać utarte na tarce jarzynowej ( duże oczka ) korniszony. Wymieszać . Nałożyć farsz na kotlety. Złożyć kotlety tak by farsz był zakryty. Panierować w jajku i bułce tartej . Smażyć na rumiano z obu stron. Skropić wodą, dodać masło .Przykryć pokrywką i chwilę dusić .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    super apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pysznie wyglądają te kotleciki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię kotlet
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię kotlet
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super przepis super zdjęcia :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !