Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POWIDŁA Z JABŁEK I BRZOSKWINI

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie 1 SZT
cukier drobny 50 GR
jabłko winne 500 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: POWIDŁA Z JABŁEK I BRZOSKWINI

JABŁKA OBIERAMY I TRZEMY NA TARKU O GRUBYCH OCZKACH,TAK SAMO ROBIMY Z BRZOSKWINIA .DOKLADNIE MIESZAMY I RZUCAMY NA ROZGRZANĄ PATELNIĘ I DODAJEMY CUKIER ,GOTUJEMY OKOŁO 30 MINUT.SMACZNEGO!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 03.04.2011 11:20
super
wiktor188 06.12.2010 08:28
Pycha
Ewelina45 26.10.2010 11:19
super :)
Emilia22 26.09.2010 10:20
świetne
anna186 23.09.2010 10:08
super
Kate131 19.09.2010 20:23
poproszę słoiczek!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak