Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Carne Asada

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Steki wołowe
pomarańcze
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Carne Asada

SKŁADNIKI: ok. kilograma steków wołowych - użyliśmy rostbefu, 1 - 2 pokrojone w plasterki cebule, sok z 2 - 3 pomarańczy, sól i pieprz, 1/4 szklanki oliwy.

SPOSÓB WYKONANIA: Mięso wymieszać z cebulą, sokiem, solą, pieprzem oraz olejem. Marynować przez noc. Następnego dnia steki zgrillować.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

polly66 08.05.2012 09:16
wołowina z pomarańczami? brzmi apetycznie
maryśka 01.11.2011 18:49
dobre
Karolina92 03.01.2011 13:24
mniammmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak