Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty ze śmietaną

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pół główki
cebula 1 szt.
śmietana 1/3 szklanki
sól do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku
koper siekany 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty ze śmietaną

Kapustę opłukać i drobno posiekać, posolić i pozostawić na 10min. Cebulę obrać i posiekać, dodać do kapusty. Koperek wymieszać ze śmietaną, doprawić cukrem i sokiem z cytryny, polać kapustę, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 16.08.2011 14:48
można by spróbować
aleksa123 10.08.2011 11:23
jak dla mnie pyszna:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak