Sposób przygotowania

Pokroić boczek w paski i podsmażyć na patelni. Dodać pokrojoną w paski cebulkę i smażyć dalej, aż cebula nabierze jasno złotego koloru. Dodać puszkę kukurydzy i dusić pod przykryciem, aż kukurydza zmięknie.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    A do czego to dodajesz ?
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    właśnie, do czego to dodać?
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    a źle odpisałam, jem to tak jak jest przygotowane lub do ziemniaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    lubię tą potrawę
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !