Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać na gładka masę i poczekać aż ciasto wyrośnie. Łyzką nakładać ciasto na rozgrzany olej i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    często robię racuchy w piątki dla wnuków
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepadam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    dawno nie jadłem :(
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    i delikatne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super danie!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !