Sposób przygotowania

Do słoja wsypać żurawinę i zasypać cukrem. Odstawić na noc. Na drugi dzień zalać wódką i odstawić na tydzień. Po tym czasie przefiltrować i zlać do butelek.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czerwoniasto wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój mąż robi nalewki ,ale jeszcze nigdy z żurawiny musi taką zrobić
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    idealna na nerki!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna!
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !