Sposób przygotowania

Do słoja wsypać owoce tarniny , zasypać cukrem i zalać wódką. Odstawić na tydzień. Po tym czasie przecedzić nalewkę i przefiltrować . rozlać do butelek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a może zdjęcie tarniny bo nie znam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    jak pójdę w niedzielę na spacer to zrobię, bo ten krzew rośnie tylko w niewielu miejscach przy górze!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    produkcja wcale nie trudna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    I to też lubię - tarninę używam ale do mięska.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    nigdy nie piłam?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    ciekawi mnie smak?
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    ma fantastyczny aromat!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    fajne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    fajne !
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała!
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    polecam wszystkim!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    polecam wszystkim!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę poszukać tej tarniny
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !