Sposób przygotowania

Do słoja wsypać pokrojone orzechy włoskie, zielone jeszcze nie dojrzałe. Wsypać cukier i cukier waniliowy. Wlać wódkę i potrząsnąć słojem. Odstawić na dwa miesiące. Po tym czasie przecedzić, przefiltrować i zlać do butelek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wypróbowane na dolegliwości żołądkowe
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    rewelacja!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dla zdrowotności!
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała!
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    dobry
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wypróbowana na trawienie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wypróbowana na trawienie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    zawsze mam ja w rezerwie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    zawsze mam ja w rezerwie
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !