Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z kapusty z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
roszponka 200 g
słoik wiśni 1 szt
ser żółty 20 dkg
olej rzepakowy 2 lyz
musztarda 1 lyzki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z kapusty z serem

kapuste poszatkowac .wisnie odcedzic, sok zachowac. owoce wymieszac z kapusta.ser pokroic w slupki,olej wymieszac z musztarda,i polowa soku z wisni .doprawic. surowke polac sosem wisniowym i odstawic do lodowki na 20 minut. posypac roszpunka i startym seerem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 18.01.2012 12:29
ciekawe
MAŁY 29.05.2011 12:49
pysznie
gosia561 04.05.2011 01:45
wreszcie coś z roszpunką
iwona332 18.04.2011 11:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak