Sposób przygotowania

Rybe solimy, pieprzymy, skrapiamy sokiem z cytryny. Zioła siekamy i ucieramy z masłem. Rybe dobrze jest posmarowac olejem. Przyprawioną rybę, ukladamy na rozgrzanym grilu pieczemy od 5 do 7 min z każdej strony. Jesli dzwonko jest grubsze niż 5 cm, po opieczeniu zawijamy je w folie aluminiową i zostawiamy na grilu na kilka minut, żeby ryba doszła.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    aż ślinka cieknie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    dobry przepis + ładne zdjęcie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !