Sposób przygotowania

Na gorący tłuszcz wpić jajko, przyprawić, po chwili przewrócić na drugą stronę i pilnować by żółtko nie stwardniało, a było płynne. Podawać z pirre ziemniaczanym i mizerią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne, sadzone jajka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    u mnie też często takie w piątek gości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też robię, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie nie tylko w piątek...
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    takie jajka je moja mama, ja raczej za nimi nie przepadam, wolę z jednej strony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !