Sposób przygotowania

Mięso rozbijamy,oprószamy sola i pieprzem.Każdy płat mięsa smarujemy z jednej strony musztardą.Kładziemy na środku parówkę,ciasno zwijamy i obwiązujemy bawełnianą nitką.Schabowe zrazy obtaczamy w mące,smażymy na maśle na rumiano,podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem,aż sos całkiem odparuje,a mięso będzie miękkie.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawe polaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    cos innego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !