Sposób przygotowania

Ser mielimy dwu lub trzykrotnie, następnie ucieramy go z cukrem. Do sera dodajemy galaretke jasną, przygotowana w proporcji: dwa opakowania, jedna porcja wody. Tortownice wykładamy biszkoptami i wlewamy do niej masę serową. Wstawiamy na 3 h do lodówki. Nastepnie układamy na wierzch sernika owoce i zalewamy tężącą truskawkową galaretką.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię sernik nawet na zimno
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo lubię ,robię bardzo podobny
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !